duminică, 21 august 2011

Horoscopul

Berbec-In prima parte a zilei sunteti confuz si indispus. Va recomandam sa nu va asumati riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt minime.aDaca aveti ocazia sa va relaxati intr-un fel sau altul, nu stati pe ganduri!aAr fi bine sa va menajati sanatatea.
Taur -
Apelezi la ajutorul unui prieten care are un atu in fata ta: e mai dinamic si mai curajos decat tine. Daca il ai aproape, esti convins ca vei ajunge la rezultatele dorite, ca atare cauta sa te aliezi cu astfel de persoane. Tu ai alte atu-uri in aceasta cooperare si daca va uniti fortele intr-o directie comuna, va veti bucura amandoi de rezultate. Te poti baza pe ajutorul tovarasului tau de lucru, pentru ca el intra in aceasta echipa cu alte resurse decat tine.
Gemeni(eu) -
Dimineata sunteti foarte sensibil si nu va convine nimic. Incercati sa depasiti cat mai repede aceasta stare, pentru ca va poate afecta relatiile cu ceilalti!aVa recomandam sa uitati pana maine ambitia de a va impune in fata colegilor.aSpre seara, o ruda va da o veste buna cu care reuseste sa va ridice moralul.
Rac -
Muncesti cu placere pentru ca ai garantia ca la finalul eforturilor depuse acum te asteapta recompense pe placul tau. Trebuie sa profiti de ajutorul care vine de la prieteni, de sfaturile bine documentate, pentru ca ai mereu ceva bun de invatat din relatia cu lumea. Persoana care se ofera azi sa participe cu ceva la proiectele la care iti aduci contributia, se va dovedi a fi un colaborator de isprava, pentru ca te sustine de pe margine sa mergi mai departe cu optimism. Sustinerea morala conteaza enorm.
Leu -
Nu este momentul sa incepeti activitati dificile, pentru ca va lipseste simtul practic.aAr fi bine sa nu luati nici o initiativa la serviciu sau in afaceri. S-ar putea sa nu fiti prea inspirat.
Fecioara-
Zi este favorabila studiului si comunicarii.aPuteti obtine castiguri importante din tranzactii financiare.aIn partea a doua a zilei, sunteti anuntat ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul de viata este nemultumit. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie.
Balanta-
Nu este o zi favorabila pentru investitii si planuri de viitor.aIn schimb, relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii.aEvitati afacerile la marginea legii, pentru ca riscati sa aveti probleme!
Scorpion-
prietenii.aAr fi bine sa amanati orice tranzactie si sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante.aPe plan sentimental parcurgeti un moment favorabil.
Sagetator-Sunteti foarte ambitios, dar conjunctura actuala nu va ajuta prea mult.aNu este momentul sa va asumati mai multe responsabilitati. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu va puteti onora toate angajamentele.aSpre seara, faceti planuri pentru sfarsitul de saptamana, impreuna cu persoana iubita
Capricorn-
Sunteti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal.aIn partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Va sfatuim sa nu va grabiti in luarea unei decizii.
Varsator-
Cu toate ca va simtiti in forma, este posibil sa constatati ca nu va reuseste aproape nimic.aSe pare ca sunteti confuz si va lipseste simtul practic. Nu este exclus sa fiti inteles gresit de cei din jur.aVa recomandam sa nu fortati lucrurile, pentru ca riscati sa va certati atat cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul de viata.
Pesti-
Sunteti cam agitat, pentru ca incepeti o lucrare noua si nu va este clar cum sa o abordati. Nu refuzati sprijinul oferit de colegi!aChiar daca va framanta problemele profesionale, ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata mai multa afectiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici e locul unde puteti sa va exprimati parerea despre articolele acestui blog.